Uitnodiging spelers penaltybokaal voor D pupillen

11 maart 2015 20:00

De volgende spelers van de D pupillen worden as. zondag uitgenodigd voor het nemen van de penalty's om de Penaltybokaal 2014-2015.

Tijdens de aankomende wedstrijd van Rolder Boys 1 tegen Nieuw Buinen 1 op zondag 15 maart a.s. wordt weer gestreden om de penaltybokaal.

- Storm Meijerink

Voor degene die er niet bekend mee is. Alle D pupillen strijden gedurende het seizoen onderling wie de meeste penalty's benut. De penalty's worden genomen in de rust van de wedstrijd van het eerste team op de reserve keeper. Aan het eind van het seizoen wordt de finale gespeeld met de spelers die de meeste doelpunten heeft gemaakt.

Kun je zondag niet, neem dan z.s.m. contact op met ondergetekende.

Iemand van de jeugdcommissie zal jullie 5 minuten voor het rust signaal (14:40 uur) opvangen achter het doel, kantinekant.

Denk eraan dat je voetbalschoen en sportieve kleding draagt!