Jeugdteam F2 kampioen voorjaarsreeks!

23 mei 2015 20:00

Op een druilerige zaterdagmiddag 16 mei jl. stond op sportpark Boerbos de wedstrijd Rolder Boys F2 – Achilles F5 gepland. Het was een belangrijke wedstrijd, want bij winst konden de pupillen van F2 kampioen worden.

De jongens en meisjes hadden wat last van wedstrijdspanning. Er wordt natuurlijk niet zo vaak een heus kampioensduel gespeeld. Onder het toeziend oog van diverse supporters kwam Rolder Boys op een 1-0 voorsprong. Hekkensluiter Achilles gaf zich niet zomaar gewonnen en kwam op gelijke hoogte. Nog voor de rust scoorde Rolder Boys de 2-1. Na een beker ranja en bemoedigende woorden van trainer en leiders kwamen ze na de rust het veld weer op met maar één doel kampioen worden. En dat lukte!! Er werd nog twee keer gescoord, waarmee de eindstand op 4-1 kwam.

Goed gedaan Arjen, Dave, Demi, Guus, Harmen, Mack, Mans, Mathilde, Meike, Mees en Tim!