E4 Kampioen voorjaar 2015!

1 juni 2015 22:00

Ook het E4 team is kampioen geworden in de voorjaarsreeks van de KNVB. Met 22 punten in 10 wedstrijden en een doelsaldo van 65 voor en 29 tegen, hebben ze een punt meer dan concurrent ZFC Zuidlaren. Lees verder voor het verslag van de laatste wedstrijd tegen de concurrent.

Na een spannende wedstrijd tegen Gieten op zaterdag 23 mei jl., was dit nog niet het einde van het seizoen. Er moest nog een inhaalwedstrijd tegen Zuidlaren worden gespeeld. Deze wedstrijd stond dinsdagavond 26 mei gepland.

Vol goede moed en met een duidelijke missie begonnen we aan de wedstrijd. Na de aftrap ging Zuidlaren er volop tegen aan en kwam al snel op voorsprong er werd snel en behendig gespeeld waar we even geen antwoord op wisten. Na een goede wissel en even een duidelijke schreeuw naar onze spelers gingen we beter en sneller spelen. Daarbij konden we niet voorkomen dat Zuidlaren al snel voor de 4e maal scoorde. Door een verre uittrap van onze keeper Thom  richting het middenveld  werd de bal door onze spits in de linker boven hoek in het doel geschoten .

Bij rust was de stand 4-1. Een flinke oppepper en een beker ranja deed wonderen. De tweede helft werd er feller en sneller  gespeeld waarbij beide teams meerdere malen hebben gescoord. Uiteindelijk hebben we wel verloren met 8-6 maar op punten het kampioenschap binnen gehaald.

Een mooie afsluiting van  de competitie.