Wethouder Bergerweg 24
9406XP
ASSEN
tel. 0592-352142

Vandaag staat de uitwedstrijd tegen LTC op de planning. Gezamelijk vertrekken we vanaf sportpark Boerbos richting Assen. We worden al een (h)echt team want de geblesseerden zijn er elke wedstrijd bij! Goed bezig mannen!

Na het omkleden, het bekend maken van de opstelling en de taktische bespreking gaan we naar het veld voor de warmingup. Zo rond 12 uur  geeft de scheidsrechter aan dat hij graag wil beginnen.

Meteen na het fluitsignaal gaat Rolder Boys in de aanval en slechts enkele tellen later is het al 0-1! Een prachtige assist van Bas op Leon die geen seconde twijfeld en de bal in het net werkt. Zo zouden we elke wedstrijd moeten beginnen! En natuurlijk gaan we na de feestvreugde gewoon door. Toch is het LTC die, door een goed genomen vrijetrap, gelijk maakt. Toch zijn wij duidelijk het sterkere team. Er wordt goed opgebouwd en we kunnen elkaar goed vinden. Ook horen we dat er steeds beter wordt gecommuniceerd en gecoached! En het goede voetbal loont zich! in de vijftiende minuut legt Bas, na zijn eerdere assist, nu zelf de bal in het net. Dit maal was Borre de aangever. 1-2! LTC heeft het zichtbaar moeilijk want echt gevaarlijk zijn ze niet. En komen ze een keer bij ons zestienmeter gebied dan staan daar de verdedigers om het gevaar af te wenden. Toch lukt het ze nog om voor rust te scoren door een hoekschop die onze keeper wat ongelukkig langs zijn vingers laat glippen.

In de rust bespreken we de eerste helft. De conclusie is dat wij toch echt beter voetballen maar dat scoren lastig is. Na de eerste helft had het eigenlijk 6-2 moeten zijn. De mannen worden gemotiveerd om de tweede helft te gaan knallen en de 3 punten mee naar Rolde te nemen.

Als de tweede helft is begonnen lijken de rollen echter omgekeerd. LTC heeft twee aanvallers gewisseld en deze lopen tot twee keer toe zo door onze verdediging heen. Na zes minuten is het 4-2..... Na een moment van verbijstering, kwaadheid en frustratie volgt de reset, Rolder Boys gaat weer aan de slag om die achterstand weg te werken. Wederom zien we goed voetbal van ons team, veel mooie aanvallen maar helaas weinig goals. Dan wordt Thomas hard onderuit gehaald in het zestienmeter gebied. We krijgen een penalty. Sem benut deze op weergaloze wijze! 4-3. In de slotfase van de wedstrijd volgt er nog een aanval van LTC. Terwijl Mads de bal al vast had, komt een aanvaller keihard op hem in. Mads wordt hard tegen zijn hoofd geraakt en gevloerd. De aanvaller zou direct rood moeten krijgen maar de scheidsrechter doet niets. Kort hierna is de wedstrijd afgelopen en heb ik de scheidsrechter hierover aangesproken. Hij gaf aan dat hij het niet goed had gezien....

Met veel frustratie en boosheid maar zonder de drie punten vertrekken we weer huiswaarts.

Mads, namens het hele team...BETERSCHAP! We hopen dat je er snel weer bovenop bent!