RB F1 is kampioen!

RB F1 is kampioen!

Gieten F2

1 - 10

Rolder Boys JO9-1

Competitie

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 19

Datum

29 november 2014 9:00

Accommodatie

Onbekend

Na de overwinning van vorige week op de naaste concurrent Zuidlaren, waren de boys al officieus kampioen. In de resterende 2 wedstrijden hadden ze genoeg aan 1 punt om officieel kampioen te worden. De eerste kans om minimaal 1 punt te halen was afgelopen weekend. Er stond een uitwedstrijd naar Gieten F2 op het programma. Na een blik op de ranglijst moest dat mogelijk zijn, immers Gieten stond op de laatste plaats.

Zoals gebruikelijk was het begin weer even aftasten. Het duurde dan ook even voor de 0-1 (van Patrick) op het bord kwam. De vreugde was van korte duur want, Gieten wist de gelijkmaker te scoren. Toch kwamen de boys weer op voorsprong door Patrick. Leon bepaalde uiteindelijk de ruststand op 1-3. Onder het genot van een warm bakkie koffie konden de ouders weer een beetje op temperatuur komen.

Blijkbaar hadden de boys ook wat lekkers in de rust want, de goals vlogen erin. Als eerste was Allon aan de beurt  om de 1-4 te maken. Vlak daarna was er een penalty voor de boys, er gingen 6 veldspelers klaarstaan voor een aanloop maar, uiteindelijk was het Leon die als eerste bij de bal was en hem onhoudbaar binnenschoot (1-5).  Daarna liepen de boys uit naar 1-8 door nog 2 doelpunten van Allon en 1 van Jessie. Na een voorzet van Allon werkte een speler van Gieten ook nog de bal in eigen doel (1-9). Uiteindelijk mocht Koen met zijn hoofd de eindstand van 1-10 bepalen.    

Zodoende namen de boys 3 punten mee naar Rolde en is het kampioenschap een feit. Mannen van harte!!

Alex 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!