HFC '15 A2 - Rolder Boys JO19-2

HFC '15 A2 - Rolder Boys JO19-2

HFC '15 A2

0 - 4

Rolder Boys JO19-2

Competitie

A-junioren zaterdag, A2, 2e klasse 14

Datum

16 april 2016 10:00

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 16 april jl speelde Rolder Boys A2 de uitwedstrijd tegen HFC15 A2 te Hoogkerk. Op zich niets bijzonders, wat wel bijzonder was het vervoer naar Hoogkerk. A2 had het namelijk voor elkaar gekregen om met een spelersbus de uitwedstrijd te bezoeken. Met 24 personen (spelers, begeleiding en supporters) werd de reis om 0900 uur begonnen. Vooraf eerst met zn allen poseren voor de bus, vertrek vanaf Boerbos. Onderweg koffie en broodjes, met veel zorg gesmeerd door Chris Mos. Chauffeur Johan koos voor een directe en snelle manier naar Hoogkerk, dus via de A28. Helaas de wedstrijd kleding door de nieuwe indrukken vergeten, die werden gelukkig tijdig nagebracht.

Dan de wedstrijd, het was een strijd tegen de elementen, veel wind. Trainer Tom Westebring had zn aanvoerder ingefluisterd om bij de toss eerst tegen de wind in te gaan spelen, dat lukte. Rust 0-0. Na rust windje mee, Tom had in de rust verteld om vaak op de goal te schieten. Twee corners werden in 1 keer tot doelpunt gepromoveerd, met wind mee lukt dit wel eens een keer. Einduitslag 0-4. Helaas viel Wouter uit met een blessure.

Dan de terugreis, Chris had ook gezorgd voor een natje en een droogje. Voor de verkleumde ouders/supporters was er zelfs een cola beerenburg voorhanden. Johan had een mooie toeristische route gepland en met veel vreugde en gezang werd teruggekeerd op Boerbos. Begeleider/vlagger Gerrit vertelde zich zeer vereerd te hebben gevoeld na zo’n VIP behandeling, zn letterlijke woorden waren: “ dat ik dit nog mag meemaken!”

A2 wil de volgende mensen/bedrijven bedanken:
Johan voor het chauffeuren van de bus
Chris bedankt voor de hapjes en drankjes (zowel warm als koud)
De Lange Natuursteen voor de sponsorbijdrage voor de versnaperingen
Stichting Rolde4Rolde voor het beschikbaar stellen van de bus
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!