Scheidsrechter

Tanja, PJ

Accommodatie

Onbekend

Het duel tussen Rolder Boys en Muntendam eindigde onbeslist en met de puntendeling schoten beide teams niet veel op. De eerste helft was een gelijk opgaande strijd en kregen zowel de Boys als Muntendam kansen genoeg om te scoren. Nadat Janko Dekker de score al vroeg in de wedstrijd had geopend was het uiteindelijk Muntendam, met de uitstekend spelende Michel Ploeger aan het roer, die de ruststand bepaalde op 1 – 2.

Na de hervatting was er maar een team die aanspraak maakte op de drie punten;Rolder Boys overklaste Muntendam volledig, de ene na de andere aanvalsgolf werd op het vijandelijke doel afgevuurd. Uiteindelijk kwamen de Boys op gelijke hoogte maar de derde (zo dik verdiende) treffer bleef uit. Het probleem is (ook gezien de voorgaande wedstrijden) dat de (vele) kansen niet worden afgemaakt.

Ondanks de teleurstelling van het behaalde gelijkspel,  is wel een pluspunt dat het vertoonde spel, met name in de tweede helft, weer perspectief en hoop geeft voor het verdere verloop van het seizoen. De eerstvolgende competitiewedstrijd is op 10 november as om 14.00 uur in Nieuw Weerdinge, de tegenstander is TITAN.

A3K

Karakteristieken:

03-11-2013: Rolder Boys – Muntendam 2-2 (1-2)

2e min. Dekker (1-0),  17e min. Ploeger (1-1),  31e min. Drent (1-2),  73e min. Dekker (2-2)