Rolder Boys winnaar Rabo ClubSupport

Rolder Boys winnaar Rabo ClubSupport

5 november 2020 12:15


Deze week kregen we het fantastische nieuws dat Rolder Boys in onze regio de meeste stemmen heeft gekregen in de ClubSupport actie van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe, waaraan in totaal 453 verenigingen deelnamen. Als Rolder Boys deden we voor het zesde jaar mee aan de actie en het is steeds geweldig om te zien hoeveel draagvlak onze vereniging in de omgeving heeft.

Waar in de afgelopen jaren de cheques werden uitgereikt op een feestelijke finale in De Nieuwe Kolk was dat dit jaar vanwege de beperkingen rondom het coronavirus helaas niet mogelijk. De top-3 kreeg daarom bezoek van bankdirecteur Ludo Mennes die de cheque persoonlijk kwam overhandigen. Namens Rolder Boys mochten Jasper Ottens en Johan Emmens een bedrag van ruim € 2.375,- in ontvangst nemen om te investeren in onze jeugdopleiding.

Zeker in deze tijd een zeer welkome bijdrage, want hoewel een groot deel van de samenleving is stilgelegd kunnen we met onze jeugd blijven sporten én investeren in de toekomst van onze jeugd en onze vereniging door de opleiding te blijven verbeteren.

Via deze weg willen wij alle stemmers hartelijk bedanken voor hun steun aan Rolder Boys en danken wij de Rabobank voor deze mooie actie, die jaarlijks een belangrijke bijdrage aan de clubkas levert! Daarnaast feliciteren we de andere verenigingen met hun opbrengst.

Bijgaand een filmpje van de prijsuitreiking

VV_Rolderboys_cheque.jpg

VV_RolderBoys_liggend.jpg

Foto's: Rabobank Assen en Noord-Drenthe

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!