Allure Energie stopt als hoofdsponsor, maar blijft verbonden aan Rolder Boys - Rolder Boys

Allure Energie stopt als hoofdsponsor, maar blijft verbonden aan Rolder Boys

Allure Energie stopt als hoofdsponsor, maar blijft verbonden aan Rolder Boys

18 juni 2021 21:00


Na zes seizoenen samen met Dries Rolde hoofdsponsor van Rolder Boys te zijn geweest stopt Allure Energie aan het einde van dit seizoen als hoofdsponsor. Wel blijft Allure als sponsor aan Rolder Boys verbonden.

In de afgelopen jaren heeft Allure zich ontwikkeld tot een bekende energieleverancier in het Noorden en daarbuiten. Daar heeft het shirtsponsorschap van FC Groningen zeker aan bijgedragen, maar tegenwoordig draagt Allure ook haar steentje bij aan andere takken van sport. Dat dit de afgelopen jaren gecombineerd is met het hoofdsponsorschap van Rolder Boys zijn we dan ook dankbaar voor.

Ook via deze weg willen we Peter Herder bedanken voor zijn steun en bijdrage aan de club in de afgelopen jaren. Allure Energie heeft zich een betrouwbare partner getoond en is de afspraken met Rolder Boys altijd nagekomen. We wensen Peter veel succes toe met zijn onderneming en zullen op een later moment, zodra dat binnen de coronamaatregelen weer past, stilstaan bij het afscheid van Allure Energie als hoofdsponsor.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!