Fotoreportage: FC Groningen - FC Emmen te gast op sportpark Boerbos

Fotoreportage: FC Groningen - FC Emmen te gast op sportpark Boerbos

18 juli 2022 10:45


Op 17 juli 2022 hebben beide elftallen hun onderlinge oefenwedstrijd gespeeld in Rolde.

Op een zonovergoten zondag 17 juli 2022 waren FC Groningen en FC Emmen aanwezig op ons sportpark Boerbos voor een onderlinge oefenwedstrijd.

"Op het druk bezochte en zeer fraaie complex van Rolder Boys" (terug te lezen op de FG Groningen website) werd deze wedstrijd onder warme omstandigheden gespeeld.

Sportpark Boerbos was volledig uitverkocht, de stromen toeschouwers werden door een groot aantal vrijwilligers in goede banen geleid.
Het draaiboek en de daarbij opgedane ervaring met het eerder organiseren van soortgelijke wedstrijden heeft ervoor gezorgd dat het geheel weer vlekkeloos is verlopen. We hebben met elkaar een prachtig "Rolder Boys'' visitekaartje afgegeven, aldus de woorden van hoffotograaf Janny Dekker.
Janny heeft deze dag weer op prachtige wijze in beeld heeft gebracht, het resultaat kunt u via deze fotoreportage weer terugkijken, opnieuw bedankt voor alle genomen moeite en de mooie plaatjes!

Het bestuur van Rolder Boys wil alle vrijwilligers hierbij van harte bedanken voor de geweldige inzet die nodig was om deze dag tot een goed eind te brengen. We kunnen trots zijn op het klaren van deze klus en de onderlinge saamhorigheid.

Iedereen een fijne vakantie gewenst en tot ziens in het nieuwe seizoen!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!