Nijlanderstraat 34
9451BM
ROLDE
tel. 0592-241436

Afgelopen zaterdag waren FC Groningen en FC Emmen op Sportpark Boerbos te gast voor een onderlinge oefenwedstrijd in voorbereiding op het seizoen 2023-2024. Voor de vierde keer op rij werd deze wedstrijd in Rolde gespeeld en opnieuw was er sprake van grote publieke belangstelling. De wedstrijd was uitverkocht en zo’n 3.000 toeschouwers zagen een duel dat in een 1 – 1 gelijkspel eindigde. Beide doelpunten vielen in de eerste helft. FC Emmen kwam vroeg in de wedstrijd (na 6 minuten) op voorsprong, maar wist deze voorsprong niet vast te houden. In de 39e minuut scoorde FC Groningen de gelijkmaker.

Ruim 100 vrijwilligers waren één of meerdere dagen in touw om de wedstrijd in Rolde mogelijk te maken. Als vereniging zijn we hier zeer trots op. Het is mooi om te zien dat we als vereniging wederom een beroep hebben kunnen doen op een bevlogen en betrokken groep mensen. We willen hen daar dan ook hartelijk voor bedanken.

Daarnaast danken we beide clubs dat ze opnieuw voor Rolde hebben gekozen als locatie voor dit mooie affiche. Beide veel succes gewenst in de competitie.

Al met al was het een heel geslaagde dag, waarvan huisfotograaf Janny Dekker bijgaande mooie fotoreportage maakte. Geniet ervan!

Uitslag verloting

De Supportersvereniging van Rolder Boys had een programmaverkoop en verloting met mooie prijzen georganiseerd. De trekking was in de rust van de wedstrijd en resulteerde in de volgende uitslag:

Soort Prijs Lotkleur Lotnummer
Hoofdprijs TCL 4K 60 inch Smart TV Groen 380
2e prijs Apple AirPods Roze 937
3e prijs Motorola Moto Mobile Phone Geel 755
4e prijs Huawei Band 8 SmartWatch Roze 843
5e prijs Google Nest Audio Speaker Groen 423

Niet alle prijzen zijn na afloop van de trekking afgehaald. Deze prijzen liggen nog voor de winnaars klaar. Zoals vermeld in het programmaboekje kan er tot 1 september a.s. een afspraak worden gemaakt om een gewonnen prijs alsnog af te halen. Dit kan door een e-mail te sturen naar de Supportersvereniging van Rolder Boys via het e-mailadres: [email protected].

De wedstrijd in de media

Verschillende media maakten een verslag, foto- en videoreportage van de wedstrijd. Onderstaand een selectie daarvan:

De spelers van beide ploegen komen het veld op (foto: Janny Dekker)